Procurorul general al Republicii Moldova a deschis dosar penal privind "uzurparea puterii de stat"

Procurorul general al Republicii Moldova a iniţiat luni un dosar penal privind "uzurparea puterii de stat" de către fosta guvernare a ţării, în perioada 7-14 iunie 2019, relatează site-ul postului Radio Chişinău.

628 afișări
Imaginea articolului Procurorul general al Republicii Moldova a deschis dosar penal privind "uzurparea puterii de stat"

Procurorul general al Republicii Moldova a deschis dosar penal privind "uzurparea puterii de stat"

Potrivit unui comunicat al Procuraturii Generale, dosarul penal a fost deschis de procurorul general interimar Dumitru Robu.

„Astfel, fiind constatate erori de fapt şi de drept la emiterea ordonanţei de refuz în pornirea urmăririi penale, emisă de fostul Procuror Genaral – interimar, Igor Popa din 23 iulie 2019, astăzi, aceasta a fost anulată”, se arată în comunicat, potrivit Agora.md.

Urmărirea penală va fi efectuată de un grup format din procurori, ofiţeri de urmărire penală şi ofiţeri de investigaţie, specifică presa din Moldova.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici