Procurorul general al SUA promite să pună capăt ”nelegiuirilor” imigranţilor

Feff Sessions, noul procuror general al SUA, a declarat că Washingtonul trebuie să pună capăt imigrării ilegale, în timp ce îşi depunea jurământul la Casa Albă, informează BBC News.

614 afișări
Imaginea articolului Procurorul general al SUA promite să pună capăt ”nelegiuirilor” imigranţilor

Procurorul general al SUA promite să pună capăt ”nelegiuirilor” imigranţilor

Noul procuror general a afirmat: ”Trebuie să încheiăm această nelegiuire care ameninţă sănătatea publică, reduce renumeraţiile americanilor muncitori”.

Preşedintele Donald Trump a spus anterior că fostul senator al statului Alabama ”ar fi un mare protector al oamenilor”.

Senatorul ultraconservator în vârstă de 70 de ani a fost nominalizat de preşedintele Donald Trump şi este văzut drept o inspiraţie pentru politicile antiimigraţie ale noii Administraţii de la Casa Albă.

Nominalizarea lui Sessions a fost aprobată cu 52 de voturi pentru şi 47 împotrivă.

Democraţii, dar şi organizaţiile pentru drepturi civile şi imigraţie şi-au exprimat temerile cu privire la anumite afirmaţii cu conotaţii rasiste făcute în trecut de Sessions, care de altfel l-au împiedicat să obţină un post de judecător federal în anul 1986.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici