Profitând de restricţiile impuse oamenilor natura îşi reia teritoriul

Pandemia de coronavirus a adus cu ea o serie de restricţii în aproape toată planeta. De aceste restricţii care au limitat activitatea umana profită natura, animalele şi aerul pe care îl respirăm.

2967 afișări
Imaginea articolului Profitând de restricţiile impuse oamenilor natura îşi reia teritoriul

Sursa: bipro_seas

Pandemia de coronavirus a adus cu ea o serie de restricţii în aproape toată planeta. De aceste restricţii care au limitat activitatea umana profită natura, animalele şi aerul pe care îl respirăm.
 
Un astfel de episod s-a întâmplat în Estul Indiei unde testoasele de mare, cunoscute ca fiind vulnerabile poluari şi activităţilor umane, şi-au recuperat spaţiile pierdute pe plaje fără a fi deranjate.
 
Depunere oulelor atrage adesea mulţi turişti care afectează procesul natural. Acum acest lucru nu se va întâmpla precizează un grup de protecţie a animalelor din regiune. Autorităţile estimează ca ţestoasele vor depune 80 de milioane de ouă în acestă perioadă.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mass nesting during the day after 7 years. #oliveridleyturtle #seaturtle #rushikulya #seaturtle #ocean #beaches #nature #photography #naturephotography#travel #india #odisha #odishatourism #reptilesofinstagram #beautiful #incredibleindia #wildlife #wildlifephotography #animals #cuteanimals #yourshotphotographer #photographers_of_india #earthcapture#maestro#_pbh #och#joo__photography #oph#u_p_g#world_photo @odishatourismofficial @sigmaphotoindia @natgeotravelleria @natgeotravelindia @natgeoindia @natgeoindia @natgeoyindia @sonatasia @sonatasia@official_click_hub @bbcearth @wwfindia

O postare distribuită de Bipro Behera (@bipro_seas) pe

Mar 24, 2020 la 8:08 PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici