Proporţiile dezastrului din Australia: aproximativ 500 de milioane de animale au murit în urma incendiilor. Ursuleţii koala sunt cei mai afectaţi

Australia se confruntă încă din luna septembrie a anului trecut cu puternice incendii de vegetaţie.

1574 afișări
Imaginea articolului Proporţiile dezastrului din Australia: aproximativ 500 de milioane de animale au murit în urma incendiilor. Ursuleţii koala sunt cei mai afectaţi
Ecologiştii de la Universitatea din Syndey estimează că până acum şi-au pierdut viaţa 480 de milioane de mamifere şi păsări, potrivit news.com.au reports.
 
Este de aşteptat ca cifrele să crească având în vedere că un nou focar a izbucnit în Parcul Naţional Kosciuszko, acolo unde sunt mai multe specii de animale sălbatice.
 
Experţii spun că cei mai afectaţi de incendiile devastatoare sunt ursuleţii koala deoarece aceştia se mişcă foarte încet şi stau în preajma arbuştilor de eucalipt, care se aprind foarte uşor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici