Protestatari luaţi cu forţa de la manifestaţiile din Israel. Oamenii cer demisia lui Benjamin Netanyahu

  • Protestatarii din Israel au fost indepărtaţi, cu forţa, de poliţie
  • Ei cer demisia premierului Benjamin Netanyahu
  • Oamenii acuză Guvernul de corupţie şi eşec în gestionarea crizei COVID
  • Şi protestele împotriva acordului Israel-EAU continuă
483 afișări

Poliţia a îndepărtat, forţat, protestatarii din centrul Ierusalimului. Mii de oameni au protestat în faţa casei prim-ministrului Benjamin Netanyahu şi i-au cerut demisia. Atfel de manifestaţii au avut loc toată vara. Cetăţenii acuză Guvernul de fapte de corupţie şi eşec în gestionarea crizei COVID. Sunt cele mai mari proteste din Israel de la cele pentru justiţie socială din 2011 până acum.

Contiuă şi protestele faţă de acordul diplomatic dintre Israel şi Emiratele Arabe Unite. Militarii israelieni au lansat bombe în Fâşia Gaza pentru a cincea noapte la rând. Focurile vin ca răspuns pentru baloanele incendiare trimise de Hamas, din Gaza spre Israel.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici