VIDEO Protestatarii din Roma, dispersaţi cu ajutorul tunurilor de apă

  • Protestatarii din Roma au fost alungaţi cu tunuri de apă
  • Italienii sunt nemulţumiţi de noile restricţii
  • Italia a înregistrat peste 21.000 de cazuri noi de infectare doar marţi
1013 afișări

Italienii au ieşit din nou să protesteze, din cauza măsurilor de restricţie impuse pe fondul numărului mare de infectări, din ultimele zile.

Protestatarii şi-au strigat nemulţumirile în centrul Romei, marţi seară.

Autorităţile au folosit, de data asta, tunuri de apă pentru a dispersa mulţimea. În imagini poţi vedea şi cum mai mulţi protestari par să arunce cu petarde către forţele de ordine.

Îţi reamintesc că restaurantele şi cafenelele din Italia au fost nevoite să îşi micşoreze programul de funcţionare, iar cinematografele şi sălile de sport s-au închis.

Guvernul italian a impus măsurile de restricţie pentru cel puţin o lună. Ţara a înregistrat peste 21.000 de mii de cazuri noi de coronavirus doar ieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici