Proteste în oraşul german Köthen după moartea unui tânăr de 22 de ani

Cetăţenii din oraşul german Köthen au protestat duminică după ce un tânăr în vârstă de 22 de ani a murit într-o altercaţie cu doi cetăţeni afgani, care au fost ulterior arestaţi pentru uciderea acestuia, relatează BBC.

2719 afișări
Imaginea articolului Proteste în oraşul german Köthen după moartea unui tânăr de 22 de ani

Proteste în oraşul german Köthen după moartea unui tânăr de 22 de ani

Cetăţenii din Köthen au protestat pe străzile oraşului şi au aprins lumânări în semn de omagiu pentru victimă.

Autorităţile s-au mobilizat pentru prevenirea violenţei în cadrul protestelor de duminică. Primarul le-a cerut localnicilor să rămână în case.

Cetăţeanul german de 22 de ani a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică după ce s-a implicat într-o ceartă dintre trei cetăţeni afgani.

În urma eximării, medicii au declarat că moartea germanului nu a survenit în urma rănilor din altercaţie, ci în urma unei probleme pe care tânărul o avea la inimă.

Incidentul vine la puţin timp după ce un alt cetăţean german a fost ucis în urma unei altercaţii cu doi solicitanţi de azil, în data de 26 august, în oraşul german Chemnitz, situat la aproximativ 160 de kilometri de Köthen.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici