Putin a strâns peste un million de semnături pentru depunerea candidaturii la prezidenţiale / Cum arată cele mai recente sondaje

Echipa de campanie a preşedintelui rus Vladimir Putin a reuşit să strângă peste un million de semnături pentru depunerea candidaturii la viitoarele alegeri prezidenţiale, a declarat pentru agenţia Tass un membru al echipei de campanie a liderului de la Kremlin.

840 afișări
Imaginea articolului Putin a strâns peste un million de semnături pentru depunerea candidaturii la prezidenţiale / Cum arată cele mai recente sondaje

Putin a strâns peste un million de semnături pentru depunerea candidaturii la prezidenţiale

Potrivit Comisiei Electorale Centrale din Rusia, un candidat independent are nevoie de 300.000 de semnături pentru a fi înregistrat în cursa electorală.

”Până la 16 ianuarie, au fost strânse 1.001.459 de semnături pentru susţinerea din cei care susţin intenţia lui Vladimir Putin de a participa la alegeri”, a precizat membrul echipei de campaniei a liderului de la Kremlin, adăugând că stafful de campanie va continua să strângă semnături.

”Echipa de campanie va continua să strângă semnături ce nu vor fi depuse la Comisia Electorală Centrală, pentru a arăta popularitatea de care se bucură Putin”, a adăugat acesta.

În Rusia vor avea loc alegeri prezidenţiale la data de 18 martie.

Conform celor mai recente sondaje de opinie, 74% dintre cetăţenii ruşi cu drept de vot îl susţin pe preşedintele Vladimir Putin, iar 7,2 % pe Pavel Grudinin, candidatul Partidului Comunist.

Foto: Hepta

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici