Putin continuă cenzura. Un post de radio independent din Moscova a fost închis de către autorităţi

Autorităţile din Rusia au decis să închidă un post de radio independent din Moscova. Este vorba despre Ecoul Moscovei, anunţă CNN.

1208 afișări
Imaginea articolului Putin continuă cenzura. Un post de radio independent din Moscova a fost închis de către autorităţi

Reprezentanţii postului de radio au anunţat joi că vor opri emisia ca urmare a deciziei autorităţilor.

„Cu majoritatea votului în consilul de conducere al postului Ecoul Moscovei s-a luat decizia privind închiderea canalului de radio şi a site-ului”, scrie în mesajul trimis online.

Pe 1 martie, autorităţile ruse au blocat site-urile Ecoul Moscovei şi TV Rain şi au oprit emisia postului Ecoul Moscovei ca urmare a transmisiunilor despre Ucraina.

Într-o declaraţie publică, procurorul general a acuzat posturile Ecoul Moscovei şi TV Rain că au transmis ceea ce el a numit „informaţii cunoscute ca fiind false despre acţiunile serviciilor ruse, ca parte a operaţiunilor speciale pentru protejarea oamenilor din republicile Donetsk şi Luhansk.”

Procurorul a mai spu că posturile închise au transmis informaţii care îndemnau la „extremism, violenţă împotriva cetăţenilor ruşi şi distrugerea ordinii şi securităţii publice:”

Site-ul postului Ecoul Moscovei este inaccesibil începând de joi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici