Putin îl laudă pe Biden, după summitul de la Geneva. „Este pe deplin concentrat şi ştie ce vrea să realizeze”

  • Putin: Biden este concentrat pe deplin şi ştie ce vrea să realizeze.
  • Putin: În loc să arătăm cu degetul, mai bine lucrăm împreună.
  • Putin şi Biden au încheiat miercuri 3 ore de discuţii la Geneva.
  • Liderii au convenit ca experţii lor să lucreze asupra infrastructurii cibernetice.
1938 afișări
Imaginea articolului Putin îl laudă pe Biden, după summitul de la Geneva. „Este pe deplin concentrat şi ştie ce vrea să realizeze”

Putin îl laudă pe Biden, după summitul de la Geneva. „Este pe deplin concentrat şi ştie ce vrea să realizeze”

Preşedintele rus Vladimir Putin a venit cu o conluzie a întâlnirii sale cu preşedintele american Joe Biden pe care l-a şi lăudat ca fiind un negociator înţelept şi un interlocutor extrem de experimentat.  
 
Cei doi au avut miercuri 3 ore de discuţii unde au dezbătut opiniile lor deosebit de diferite despre atacurile cibernetice, Ucraina dar şi alte probleme importante. 
 
„El (n.r. preşedintele american Joe Biden) este pe deplin concentrat şi ştie ce vrea să realizeze. Şi o face foarte şiret. Îţi poţi da seama imediat. Atât Rusia, cât şi Statele Unite trebuie să privim cu atenţie la ceea ce se întâmplă în această direcţie. Este de o importanţă crucială atât pentru Statele Unite, cât şi pentru Rusia. În loc să ‘’arătăm cu degetul’’ aşa cum se spune la noi în popor, să ne certăm şi să căutăm vinovaţi, mai bine ar fi bine să combinăm eforturile în lupta cu atacurile cibernetice”, a spus Vladimir Putin. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici