Putin în discursul său anual în faţa Parlamentului: „De ce nu înţelege NATO că există pericolul unui conflict nuclear?”

  • Preşedintele rus, Vladimir Putin, a ţinut discursul său anual în faţa Parlamentului.
  • Putin a reiterat că deţine un arsenal nuclear care ar putea fi folosit într-un conflict cu NATO.
  • Putin: „Dacă NATO trimite trupe în Ucraina, consecinţele pentru intruşi vor fi şi mai tragice”.
2971 afișări
Imaginea articolului Putin în discursul său anual în faţa Parlamentului: „De ce nu înţelege NATO că există pericolul unui conflict nuclear?”

Putin în discursul său anual în faţa Parlamentului: „De ce nu înţelege NATO că există pericolul unui conflict nuclear?”

Putin a spus în cadrul discursului că soarta oricărei ţări care ar invada Rusia ar fi "mult mai tragică" decât orice altceva. Preşedintele rus s-a referit în discurs şi la armele nuclerare.

„Forţele noastre strategice sunt pregătite pentru luptă. Sistemele Kinjal sunt folosite pentru a lovi ţinte importante. De asemenea, a fost folosit şi complexul Zircon. Testele cu Burevestnik, Poseidon sunt pe cale să se încheie. Vom demonstra capacitatea rachettelor Sarmat de a îndeplini misiunile lor de luptă.

Rusia este gata de dialog cu SUA pentru stabilitate strategică. În acelaşi timp, Statele Unite încearcă să provoace o înfrângere strategică Rusiei. Declaraţiile SUA că ar fi gata de discuţii pe tema stabilităţii strategice sunt doar demagogie. În privinţa unor trupe NATO în Ucraina, consecinţele pentru intruşi vor fi şi mai tragice, avem arme capabile să lovească ţinte pe teritoriul lor. De ce ei (NATO) nu înţeleg că există pericolul unui conflict nuclear?”

Putin a precizat apoi că ţările occidentale se cred "supreme", dar a adaugat: "Rusofobia orbeşte oamenii şi îi privează de facultăţile lor raţionale. Fără Rusia nu există pace solidă în lume".
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici