Putin, invitat să participe la ceremonia de învestitură a lui Saakaşvili

Autorităţile georgiene l-au invitat pe preşedintele rus, Vladimir Putin, să participe la 20 ianuarie, la ceremonia de învestitură a preşedintelui Georgiei, Mihail Saakaşvili, relatează agenţia Itar-Tass.

1 afișare
Imaginea articolului Putin, invitat să participe la ceremonia de învestitură a lui Saakaşvili

Putin, invitat să participe la ceremonia de învestitură a lui Saakaşvili

Potrivit primelor aprecieri, la ceremonie urmează să participe reprezentanţi din peste 40 de ţări, dintre care Polonia şi ţările baltice.

Mihail Saakaşvili şi-a exprimat recent speranţa ca preşedintele rus să vină la Tbilisi la ceremonia de învestitură, subliniind că regretă relaţiile tensionate dintre Rusia şi Georgia.

"Sperăm că preşedintele Putin îşi va face timp şi va veni", a declarat Saakaşvili jurnaliştilor.

"Problema relaţiilor tensionate cu Rusia este unul dintre principalele regrete ale primului meu mandat (...). Trebuie să ne gândim la modalităţi de îmbunătăţire a acestor relaţii", a adăugat Saakaşvili.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici