Putin nu îi va ura „La mulţi ani” lui Biden. Nu se ştie ce se va întâmpla cu ceilalţi lideri europeni

Vladimir Putin nu are nicio intenţie să-i ureze lui Joe Biden un an nou fericit, deoarece nivelul actual al relaţiilor dintre Moscova şi Washington nu presupune „un moment pentru urări bune”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

736 afișări
Imaginea articolului Putin nu îi va ura „La mulţi ani” lui Biden. Nu se ştie ce se va întâmpla cu ceilalţi lideri europeni

Putin nu îi va ura „La mulţi ani” lui Biden. Nu se ştie ce se va întâmpla cu ceilalţi lideri europeni

„Nu acum. Acum suntem atât de cufundaţi în ostilitatea reciprocă, încât probabil că nu avem timp să ne urăm unul altuia la mulţi ani”, a declarat Peskov reporterilor luni, răspunzând la o întrebare de la TASS.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului nu a răspuns la întrebarea dacă liderul rus ar putea, în schimb, să ureze liderilor altor ţări ostile un 2023 fericit. „Nu pot spune sigur”; a afirmat el. Peskov a precizat că serviciul de presă de la Kremlin, ca de obicei, va pregăti o listă cu cei pe care Putin îi va felicita.

În schimb, Rusia menţine relaţii „calde” cu China.

Vladimir Putin şi preşedintele chinez Xi Jinping vor avea discuţii în cursul acestui an, susţine agenţia de ştiri de stat rusă Tass, fără a oferi detalii cu privire la momentul şi formatul discuţiilor, citând purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici