Putin nu merge la summitul G20. Kremlinul îl va trimite în Indonezia pe Lavrov

Vladimir Putin nu va participa la summitul G20 programat pe 15 şi 16 noiembrie în Indonezia, relatează Bloomberg citând unele surse, potrivit cărora Kremlinul îl va trimite pe ministrul de externe Lavrov.

1947 afișări
Imaginea articolului Putin nu merge la summitul G20. Kremlinul îl va trimite în Indonezia pe Lavrov

Putin nu merge la summitul G20. Kremlinul îl va trimite pe Lavrov

Potrivit The Kyiv Independent - care preia ceea ce relatează Bloomberg - preşedintele rus nu se va afla în Bali întrucât „Kremlinul îşi propune să-l protejeze de eventualele tensiuni internaţionale” legate de războiul din Ucraina.

Pentru Rusia, conform surselor Bloomberg, ar trebui să fie prezent ministrul de externe Serghei Lavrov. Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost invitat la următorul G20. Ar putea participa live online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici