Putin va pleca de la Kremlin numai cu un stilou

Preşedintele în exerciţiu al Rusiei, Vladimir Putin, afirmă că singurul lucru pe care îl va păstra după cei opt ani petrecuţi la Kremlin este un stilou, potrivit declaraţiilor publicate marţi de presa rusă.

27 afișări
Imaginea articolului Putin va pleca de la Kremlin numai cu un stilou

Putin va pleca de la Kremlin numai cu un stilou (Imagine: Mediafax Foto)

"În ceea ce priveşte obiectele pe care le voi lua cu mine plecând de la Kremlin la sediul Guvernului, nu există decât unul: un stilou", a declarat viitorul premier rus, citat de publicaţia Argumenti i Fakti.

Aceasta a fost distribuită în cadrul unei conferinţe de presă a succesorului său la Kremlin, Dmitri Medvedev, la redacţia acestei publicaţii de mare tiraj.

Cotidianul şi-a pus problema provenienţei acestui stilou. Există suspiciuni cum că acesta ar fi cel dăruit de preşedintele Boris Elţîn la sfârşitul lui 1999, când l-a desemnat pe Putin drept succesorul său.

Presa populară a fost folosită din plin pentru a contribui la umanizarea transferului de putere între Putin şi Medvedev, prevăzută pentru 7 mai.

Potrivit cotidianului de mare tiraj Komsomolskaia Pravda "Medvedev doarme şase ore pe noapte şi face două ore şi jumătate de sport", pe zi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici