Putin va ţine un discurs în faţa Adunării Federale Ruse. Ce anunţ va face în privinţa Ucrainei?

1715 afișări
Imaginea articolului Putin va ţine un discurs în faţa Adunării Federale Ruse. Ce anunţ va face în privinţa Ucrainei?

President of Russia

Este puţin probabil ca preşedintele rus Vladimir Putin să anunţe noi iniţiative majore de mobilizare a ruşilor sau orice altă politică semnificativă în discursul său planificat la Adunarea Federală Rusă pentru 21 februarie, a declarat Institutul pentru Studiul Războiului

„Putin şi-a amânat de mai multe ori discursul anual la Adunarea Federală în 2022, probabil în speranţa că va folosi în cele din urmă acest discurs pentru a sărbători victoriile uriaşe ale Rusiei în Ucraina”, a declarat Institutul pentru Studierea Războiului în cea mai recentă evaluare din 15 februarie.

Dar Putin nu a putut face acest lucru din cauza lipsei unor astfel de victorii, fiind şi în mijlocul criticilor sporite la adresa comandamentului războiului de către Kremlin”.

Experţii au remarcat că Putin a rostit discursuri deloc impresionante în ultimele luni pentru a marca aniversari şi date simbolice şi probabil că şi-a programat discursul amânat pentru a coincide cu prima aniversare a recunoaşterii regiunilor Doneţk şi Lugansk ca state independente de către Rusia, ulterior alipite federaţiei.

„Putin va reambala probabil măsurile ruseşti pentru integrarea teritoriilor ocupate în Federaţia Rusă ca o realizare nouă”, a concluzionat ISW.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici