Rachete israeliene, interceptate de sistemele de apărare antiaeriene siriene -presă

Sistemele de apărare antiaeriene au interceptat sâmbătă seară mai multe proiectile lansate din direcţia Israelului, pentru a doua noapte la rând, a transmis agenţia de presă siriană SANA, citată de Reuters.

2199 afișări
Imaginea articolului Rachete israeliene, interceptate de sistemele de apărare antiaeriene siriene -presă

Rachete israeliene, interceptate de sistemele de apărare antiaeriene siriene -presă

Proiectilele au fost lansate din „teritoriile ocupate” în spaţiul aerian din sudul Siriei, relatează agenţia de presă SANA, făcând referire la teritoriile deţinute de Israel.

Armata israeliană a refuzat să comenteze informaţiile publicate de presa siriană.

Mai multe explozii au avut loc şi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă în oraşul Damasc, armata siriană anunţând că este vorba de bombardamente efectuate de Israel. Bombardamentele au vizat depozite de armament iraniene şi ale mişcării şiite Hezbollah situate la periferia sudică a capitalei Siriei, afirmă surse militare citate de site-ul israelian News.Walla.co.il.

Administraţia Bashar al-Assad a confirmat bombardamentele din noaptea de vineri spre sâmbătă, susţinând că unele rachete lansate de armata israeliană au fost interceptate.

Armata israeliană efectuează frecvent bombardamente în Siria, vizând poziţii militare iraniene sau transporturi de armament destinate mişcării şiite libaneze Hezbollah, susţinută de Teheran. Iranul şi organizaţia Hezbollah au trimis trupe în Siria pentru a oferi susţinere Administraţiei Bashar al-Assad în conflictul cu grupuri insurgente şi teroriste.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici