RACHETE lansate din teritoriul palestinian au căzut în oraşul israelian Sderot: Cel puţin şase răniţi/ Armata israeliană a bombardat poziţii militare din Fâşia Gaza

Cel puţin şase persoane au fost rănite după ce rachete lansate din teritoriul palestinian Fâşia Gaza, aflat sub controlul organizaţiei fundamentaliste Hamas, au căzut miercuri după-amiază în oraşul israelian Sderot, afirmă surse citate de Channel 10 şi de Ynetnews.com.

32338 afișări
Imaginea articolului RACHETE lansate din teritoriul palestinian au căzut în oraşul israelian Sderot: Cel puţin şase răniţi/ Armata israeliană a bombardat poziţii militare din Fâşia Gaza

BREAKING. Rachete lansate din Fâşia Gaza au căzut în oraşul israelian Sderot: Cel puţin doi răniţi

Avioane militare israeliene au atacat, miercuri seară, poziţii ale mişcării fundamentaliste Hamas, în teritoriul palestinian Fâşia Gaza, ca reacţie la o serie de atacuri cu rachete, informează site-ul Ynetnews.com.

Bombardamente au fost semnalate în nordul şi în sudul Fâşiei Gaza. De asemenea, a fost atacată o bază navală a mişcării fundamentaliste Hamas.

Cel puţin şase persoane au fost rănite după ce rachete lansate din teritoriul palestinian Fâşia Gaza, aflat sub controlul organizaţiei fundamentaliste Hamas, au căzut miercuri după-amiază în oraşul israelian Sderot, afirmă surse citate de Channel 10 şi de Ynetnews.com.

Militanţi islamişti din Fâşia Gaza au lansat miercuri după-amiază opt rachete spre teritoriul israelian. Şase proiectile au căzut în Israel, două ajungând în oraşul Sderot.

Cel puţin două persoane au fost rănite în atacul palestinian.

Sistemul antiaerian israelian "Domul de Fier" a fost activat, iar autorităţile israeliene sunt în stare de alertă.

Incidentul intervine în contextul în care Guvernul israelian şi mişcarea islamistă Hamas negociază un armistiţiu de lungă durată. Khalil Al-Hayya, unul dintre liderii filialei din oraşul Gaza a organizaţiei Hamas, a declarat miercuri pentru postul tv Al Jazeera, că negocierile mediate de ONU şi de Egipt sunt în "faze avansate".

Marţi, doi militanţi ai mişcării fundamentaliste Hamas au fost ucişi într-un atac al armatei israeliene asupra unei poziţii militare din Fâşia Gaza.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici