Rămăşiţele umane ale militarilor americani dispăruţi după incidentul naval din Singapore au fost recuperate

Forţele Navale SUA au anunţat că au fost recuperate rămăşiţele umane ale celor zece militari daţi dispăruţi în urma coliziunii de săptămâna trecută între distrugătorul american USS John S. McCain şi un petrolier, în apropiere de portul Singapore, informează agenţia de ştiri Dpa.

1385 afișări
Imaginea articolului Rămăşiţele umane ale militarilor americani dispăruţi după incidentul naval din Singapore au fost recuperate

Rămăşiţele umane ale militarilor americani dispăruţi după incidentul naval din Singapore au fost recuperate

Scafandrii americani au recuperat rămăşiţele membrilor echipajului distrugătorului USS John S. McCain care au fost daţi dispăruţi în urma coliziunii, se afirmă într-un comunicat al Flotei a 7-a a Statelor Unite.

Distrugătorul american se îndrepta spre portul Singapore pentru o vizită de rutină, după ce a efectuat săptămâna trecută o operaţiune de garantare a libertăţii de navigaţie în apropierea unei insule ocupate de Beijing în Marea Chinei de Sud. USS John S. McCain a intrat în coliziune cu petrolierul Alnic MC la est de Singapore, nava americană fiind grav avariată, patru militari au fost răniţi, iar alţi zece au fost daţi dispăruţi.

Viceamiralul Joseph Aucoin, comandantul Flotei a 7-a, cu baza în Yokosuka, Japonia, va fi înlăturat din funcţie în legătură cu patru incidente navale care au avut loc începând din luna ianuarie în care au fost implicate nave aparţinând acestei unităţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici