„Rambo” din Pădurea Neagră, prins după cinci zile. Povestea bărbatului care a speriat autorităţile din Germania

  • „Rambo” sau Yves Rausch, bărbatul care trăia într-o colibă la marginea pădurii, a fost căutat de poliţiştii germani 5 zile, apoi prins şi arestat.
  • Mama sa a cooperat cu autorităţile şi le-a oferit informaţii pentru ca acesta să fie prins.
  • „Rambo” îşi cultiva singur legumele şi cioplea gnomi, din lemn, pe care spera să-i vândă pentru a-şi asigura traiul.
11616 afișări
Imaginea articolului „Rambo” din Pădurea Neagră, prins după cinci zile. Povestea bărbatului care a speriat autorităţile din Germania

„Rambo” din Pădurea Neagră, prins după cinci zile. Povestea bărbatului

Zilele trecute, sute de poliţişti nemţi erau pe urmele lui „Rambo”, un bărbat fără adăpost, înarmat, care se ascundea în Pădurea Neagră.
 
După 5 zile, „Rambo” a fost prins. Bărbatul de 31 de ani, pe numele său Yves Rausch, a fost arestat după ce a ameninţat 4 poliţişti. „Rambo” a fost mai îndrăzneţ de atât, trecând de la ameninţări la a le lua armele acestora, relatează BBC.
 
După ce autorităţile germane şi poliţia anunţau oamenii să rămână în case din cauza unui bărbat înarmat care ar putea să le facă rău, azi, suspectul a fost prins şi i-au fost confiscate cele patru arme. 

Povestea lui „Rambo”, neamţul care a speriat autorităţile

Poliţia a declarat că locuia în zona Oppenau şi cunoştea destul de bine pădurea. Întrebată câteva detalii despre el, mama lui Yves Rausch a spus că a fost evacuat anul trecut din apartamentul în care stătea cu chirie. 
 
Imediat după aceasta, Yves sau „Rambo” a mers la mătuşa lui şi a locuit acolo până ce şi-a amenajat o locuinţă în pădure. 
 
„Voia să evadeze în natură, să fie liber”, l-a descris mama lui, la cererea autorităţilor.
 
Mama lui a mai spus despre el că îşi cultiva propriile legume, locuia într-o colibă şi cioplea gnomi de lemn pe care spera că-i va vinde pentru a-şi asigura traiul.
 
Femeia a mai declarat şi că a băut o cafea cu el pe 8 iulie şi părea „perfect normal”.
 
Autorităţile au pornit pe urmele sale şi l-au găsit în cursul zilei de duminică, într-o colibă aflată la marginea pădurii, aşa cum le-a spus mama lui.
 
Iniţial părea că va coopera cu poliţiştii, însă nu a fost deloc aşa cum credeau aceştia. Brusc, „Rambo” a scos un pistol, i-a ameninţat şi le-a luat armele.
 
În cursul zilei de azi, „Rambo” sau Yves Rausch a fost prins de poliţişti, armele i-au fost confiscate şi a fost arestat.

Autor: Carmen Zanfir

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici