Răpit la 2 ani, regăsit la 34. Povestea incredibilă a unei familii din China. Ce s-a întâmplat în cei 32 de ani în care părinţii nu au ştiut nimic despre copil

  • Mao Yin a fost răpit pe când avea doar 2 ani
  • Timp de 32 de ani, părinţii săi au încercat să-l regăsească şi nu au abandonat niciun moment lupta
  • Reunirea emoţionantă a avut loc ieri
6044 afișări
Imaginea articolului Răpit la 2 ani, regăsit la 34. Povestea incredibilă a unei familii din China. Ce s-a întâmplat în cei 32 de ani în care părinţii nu au ştiut nimic despre copil

Răpit la 2 ani, regăsit la 34. Povestea incredibilă a unei familii din China. Ce s-a întâmplat în cei 32 de ani în care părinţii nu au ştiut nimic despre copil

Un cuplu din China şi-a regăsit copilul răpit în urmă cu 32 de ani, în 1988. Acesta este acum un bărbat în toată firea şi are 34 de ani.
 
South China Morning Post relatează povestea incredibilă a familiei lui Mao Yin şi a părinţilor care şi-au cheltuit economiile pentru a-l găsi.
 
Potrivit sursei citate, Mao Yin s-a născut pe 23 februarie 1986. Pe când avea 2 ani, tatăl său, Mao Zhenjing, l-a luat pe micuţ de la creşă, iar pe drum cei doi s-au oprit în faţa unui hotel pentru a cumpăra o apă. În doar câteva secunde, cât timp Mao Zenjing a întors privirea, copilul a dispărut.
 
Părinţii lui Mao Yin au renunţat la slujbele lor şi şi-au concentrat toate puterile către găsirea copilului. Ei au printat peste 100.000 de pliante, pe care le-au împărţit în 10 provincii ale Chinei, însă fără succes. De-a lungul anilor, ei au apărut inclusiv la show-uri de televiziune, înre care şi X Factor, pentru a-l găsit. În 2007, ei au lansat o campanie numită "Baby Come Back Home", care a contribuit la recuperarea a 29 de copii răpiţi.
 
CUM A FOST GĂSIT MAO YIN
 
Presa chineză spune că Mao Yin a fost găsit în luna aprilie a acestui an, în urma unui indiciu cum că acesta a fost cumpărat şi adoptat de o familie din provincia Sichuan, la 1.000 kilometri de Xian. Autorităţile au notat că provenienţa indiciului este legată de sistemul de recunoaştere facială. Un test ADN a arătat că într-adevăr bărbatul rebotezat Gu Ningning este într-adevăr Mao Yin.
 
Poliţia a aflat că la scurt timp după răpire, Mao Yin a fost vândut în schimbul sumei de 6.000 yuani, aproximativ 840$ în banii de astăzi.
 
PROBLEMA CHINEI CU RĂPIRILE DE COPII
 
BBC scrie că în China 14.893 de băieţei şi 7.411 fetiţe figurează pe lista copiilor dispăruţi.
 
În 2015, estimările notau că în China 20.000 copii sunt răpiţi anual.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici