Răspunsul lui Donald Trump când a fost întrebat dacă Kim Jong-un ar dori să se amestece în alegerile prezidenţiale din SUA

Preşedintele Donald Trump a declarat sâmbătă că nu crede că liderul nord-coreean Kim Jong Un ar dori să se amestece în alegerile prezidenţiale din SUA, adăugând că ar fi surprins ca Phenianul să acţioneze ostil, informează agenţia Reuters.

1440 afișări
Imaginea articolului Răspunsul lui Donald Trump când a fost întrebat dacă Kim Jong-un ar dori să se amestece în alegerile prezidenţiale din SUA

Trump afirmă că nu crede că liderul nord-coreean ar dori să se amestece în alegerile din SUA

"Aş fi surprins dacă Coreea de Nord va acţiona ostil", a declarat Trump la Casa Albă.

"Ştie că urmează alegeri. Nu cred că vrea să se amestece în asta, dar va trebui să vedem ... Cred că i-ar plăcea să vadă că se întâmplă ceva. Relaţia este foarte bună, dar există o oarecare ostilitate, nu există nicio îndoială în legătură cu asta", a adăugat preşedintele.

Coreea de Nord şi-a reluat recent atacurile verbale la adresa preşedintelui SUA, Donald Trump, spunând despre liderul de la Casa Albă că ar trebui "să fie diagnosticat cu o recidiva a senilităţii".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici