RĂZBOIUL DIN SIRIA: Militarii ruşi au scris "Pentru Paris" pe bombe care urmau să fie lansate asupra unor obiective - VIDEO

Militarii ruşi au inscripţionat cuvintele "Pentru Paris" pe bombe care urmau să fie lansate asupra unor obiective din Siria, într-un mesaj de solidaritate cu victimele atentatelor de la Paris din 13 noiembrie, relatează Reuters în pagina electronică.

13365 afișări
Imaginea articolului RĂZBOIUL DIN SIRIA: Militarii ruşi au scris "Pentru Paris" pe bombe care urmau să fie lansate asupra unor obiective - VIDEO

RĂZBOIUL DIN SIRIA: Militarii ruşi au scris "Pentru Paris" pe bombe care urmau să fie lansate asupra unor obiective (Imagine: Captura video)

O înregistrare video postată pe Internet de Ministerul rus al Apărării arată de asemenea un militar care scrie "Pentru oamenii noştri" pe o bombă, la baza aeriană rusă Hmeymim, din Siria.

"Piloţii şi tehnicienii de la baza aeriană Hmeymim le-au transmis teroriştilor mesajul lor prin serviciul special aerian de poştă", se arată într-un comentariu care însoţeşte imaginile.

Rusia şi-a intensificat raidurile aeriene împotriva militanţilor sirieni, inclusiv a celor din cadrul grupării Stat Islamic, care a revendicat atentatele de la Paris soldate cu 130 de morţi şi doborârea unui avion rus de pasageri în Egipt, în octombrie, soldată cu moartea tuturor celor 224 de persoane de la bord.

Politicienii ruşi au afirmat că atacurile de la Paris subliniază nevoia ca Occidentul şi Moscova să uite divergenţele şi să îşi unească forţele împotriva militanţilor din Siria.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici