Reacţia lui Trump când a fost întrebat dacă va accepta rezultatul alegerilor, ţinând cont că este condus de Biden în sondaje

  • Donald Trump a evitat să spună, în timpul unui interviu, dacă va accepta rezultatul alegerilor prezidenţiale din 2020.
  • Joe Biden conduce în sondaje, având 8% mai mult decât preşedintele SUA.
  • „În primul rând, nu pierd pentru că sondajele sunt false. Au fost false în 2016, iar acum sunt şi mai false“, a spus Trump.
  • Preşedintele american nu a ratat ocazia de a spune din nou că votul prin corespondenţă va „falsifica alegerile“.
2981 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Trump când a fost întrebat dacă va accepta rezultatul alegerilor, ţinând cont că este condus de Biden în sondaje

Reacţia lui Trump când a fost întrebat dacă va accepta rezultatul alegerilor, ţinând cont că este condus de Biden în sondaje

Rămâne „de văzut“ dacă Donald Trump va accepta rezultatul alegerilor prezidenţiale din 2020. În timpul unui interviu, el a ocolit să spună dacă va accepta sau nu, rezumându-se la: „Trebuie să văd“.
În plus, când Chris Wallace, prezentatorul emisiunii „Fox News Sunday“, a prezentat sondajele care arată că Joe Biden, contracandidatul democrat al preşedintelui american, conduce cu 8% în intenţia de vot, Trump a spus că „sondajele sunt false“, scrie CNBC.

„În primul rând, nu pierd pentru că sondajele sunt false. Au fost false în 2016, iar acum sunt şi mai false“, a spus el.

Când Wallace l-a întrebat pe Trump dacă este un pierzător „plin de graţie“, preşedintele a spus că „depinde“ şi a repetat acuzaţiile pe care le-a făcut şi anterior referitoare la faptul că votul prin corespondenţă ar putea provoca o fraudare masivă a alegerilor: „Cred că votul prin corespondenţă o să falsifice alegerile. Chiar cred“.

Presat de Wallace să răspundă dacă va accepta rezultatul alegerilor din acest an, Trump a refuzat să ofere un răspuns direct: „Trebuie să văd. Uite, trebuie să vedem, să văd“. Apoi a adăugat: „Nu, nu o să spun pur şi simplu da, dar nu o să spun nici nu“.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici