Reacţia oficială a Familiei Regale britanice după interviul acordat de Harry şi Meghan

  • Problemele rasiale ridicate de ducele şi ducesa de Sussex în interviul lor cu Oprah Winfrey sunt „îngrijorătoare” şi „luate foarte în serios”, a transmis Palatul Buckingham.
  • Într-o declaraţie, Palatul a declarat că „amintirile pot varia”, dar problemele vor fi abordate în mod privat.
  • Meghan i-a spus lui Oprah că Harry a fost întrebat de un membru al familiei fără nume „cât de închisă la culoare” ar putea fi pielea fiului lor Archie.
1366 afișări
Imaginea articolului Reacţia oficială a Familiei Regale britanice după interviul acordat de Harry şi Meghan

Reacţia oficială a Familiei Regale britanice după interviul acordat de Harry şi Meghan

Palatul Buckingham a emis, marţi seara, un comunicat oficial drept răspuns la interviu acordat de Ducii de Sussex. În mesajul transmis de Familia Regală se arată că problemele legate de rasism şi sănătatea mentală, ridicate de prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, vor fi tratate cu seriozitate.

„Întreaga familie este întristată să afle cât de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry şi Meghan”, se arată în comunicat.

„Problemele ridicate, în special cea privind rasismul, sunt îngrijorătoare. Deşi unele amintiri pot varia, ele sunt luate foarte în serios şi vor fi abordate de către familie în privat”, continuă mesajul transmis de regina Elisabeta a II-a.

În încheiere se arată că „Harry, Meghan şi Archie vor fi întotdeauna membrii mult iubiţi ai familiei”.

Din mesajul Palatului Buckingham se înţelege că Familia Regală consideră subiectele dezbătute în interviul acordat pentru Oprah, drept o problemă privată, şi că ar trebui să li se ofere posibilitatea de a le discuta în mod privat, scrie BBC News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici