Reacţia prezentatorului CNN, Anderson Cooper, exasperat de primarul din Las Vegas după ce a cerut deschiderea cazinourilor

  • Primarul din Las Vegas, Carolyn Goodma, l-a împins la limita răbdării pe jurnalistul CNN Anderson Cooper într-un interviu televizat
  • Primarul din Las Vegas doreşte să redeschidă cazinourile în plină epidemie de coronavirus
  • Cursul discuţiei a deraiat pe măsură ce Cooper încerca să atragă atenţia cu privire la riscul redeschiderii
  • ”Nu are niciun sens” şi ”Este ignorant ce spuneţi” a reacţionat Anderson Cooper
1803 afișări
Imaginea articolului Reacţia prezentatorului CNN, Anderson Cooper, exasperat de primarul din Las Vegas după ce a cerut deschiderea cazinourilor

Prezentator TV exasperat de primarul din Las Vegas în timpul unui interviu

Într-un interviu televizat de CNN, ceea ce ar fi trebuit să fie un interviu normal cu primarul din Las Vegas, a luat o turnură ciudată miercuri după amiază. Primarul Carolyn Goodman i-a pus răbdarea la încercare experimentatului jurnalist şi om de televiziune, Anderson Cooper. Aceasta a reuşit să îl aducă la exasperare după ce a dat o serie de răspunsuri ambigue la întrebările sale.

Primarul din Las Vegas a ieşit la rampă pe parcursul epidemiei cu declaraţii scandaloase, de tipul „cel mai puternic trebuie să supravieţuiască”. Ea a militat pentru redeschiderea afacerilor pe motiv că toată lumea poate deveni purtător al noului coronavirus, iar o sistare prelungită a operaţiunilor va conduce implicit la faliment.

Cooper nu a reuşit să atingă partea raţională din gândirea primarului. Goodman a dezaprobat şi măsurile de izolare la domiciliu date de guvernatorul statului Nevada pe care le consideră „la limita nebuniei”.

Punctul culminant al discuţiei dintre cei doi a venit când aceasta a fost întrebată cine îşi asumă responsabilitatea pentru personalul cazinourilor în contextul redeschiderii. Răspunsul venit l-a năucit pe Cooper: fiecare îşi asumă responsabilitatea individuală a acţiunilor sale.

Oricâte dovezi ar fi încercat să aducă pentru a o convinge pe Carolyn Goodman de gravitatea şi pericolul generat de coronavirus, Anderson Cooper a rămas stupefiat de ignoranţa de care a dat dovadă aceasta, relatează sursa citată. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici