Reacţia simplă a lui Donald Trump în faţa morţii lui Fidel Castro

Donald Trump, preşedintele ales al SUA, a postat deocamdată pe Twitter un mesaj simplu în care reiterează decesul fostului lider comunist, informează site-ul postului The Guardian.

9716 afișări
Imaginea articolului Reacţia simplă a lui Donald Trump în faţa morţii lui Fidel Castro

Reacţia simplă a lui Donald Trump în faţa morţii lui Fidel Castro

”Fidel Castro este mort!”, este mesajul pe care republicanul Donald Trump l-a postat până în prezent pe reţeaua de socializare Twitter.

În timpul campaniei pentru preşedinţia SUA, a fost făcut public faptul că o companie condusă de Donald Trump ar fi desfăşurat în mod secret afaceri în Cuba, în timpul Administraţiei Fidel Castro, încălcând embargoul impus de Washington.

În prima zi de campanie, Trump s-a deplasat la Miami, unde a discutat cu un grup de cubanezi stabiliţi în SUA. Trump a promis că va menţine embargoul impus Cubei.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici