Realitate sau cacealma? Rusia ar fi dispusă să pună capăt războiului

După ce ambele părţi combatante au anunţat până acum, fără prea mare convingere, dorinţa de a se reveni la pace în Ucraina, un observator socotit oarecum neutru lansează ipoteza că Moscova ar vrea pace.

896 afișări
Imaginea articolului Realitate sau cacealma? Rusia ar fi dispusă să pună capăt războiului

Rundele de negocieri de până acum nu s-au soldat cu rezultate paşnice: între părţile beligerante au avut loc doar schimburi de prizonieri

Jinping Xi, preşedintele Chinei, susţine Rusia nu respinge o soluţie paşnică, după o discuţie avută azi cu preşedintele rus Vladimir Putin.

„China salută poziţia Rusiei că nu respinge o soluţie paşnică a crizei ucrainene”, a declarat de preşedintele Xi Jinping, în conversaţia sa cu Vladimir Putin, potrivit agenţiei Tass.

Până acum, Rusia a mimat că vrea pace în Ucraina. La rândul său, Ucraina a spus că nu pot exista negocieri de pace cât timp invadatorul nu se retrage de pe teritoriile sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici