Rebelii houthi au atacat din nou aeroportul Abha din Arabia Saudită: Cel puţin nouă persoane au fost rănite

Cel puţin nouă persoane au fost rănite după ce rebelii houthi din Yemen au atacat marţi aeroportul Abha din Arabia Saudită, au anunţat autorităţile de la Riyad, citate de Al Jazeera.

612 afișări
Imaginea articolului Rebelii houthi au atacat din nou aeroportul Abha din Arabia Saudită: Cel puţin nouă persoane au fost rănite

Rebelii houthi au atacat din nou aeroportul Abha din Arabia Saudită

„Atacul terorist de la aeroportul Abha a dus la rănirea a nouă civili: opt cetăţeni saudiţi şi o persoană cu paşaport indian”, au anunţat autorităţile, prin intermediul unui comunicat publicat de agenţia oficială de presă a Arabiei Saudite.

Recent, rebelii houthi, susţinuţi de Iran, au anunţat că au lansat „o amplă operaţiune împotriva avioanelor de luptă de la Aeroportul Internaţional Abha”. Rebelii au anunţat că atacurile au fost realizate cu ajutorul unor drone.

Aeroportul Abha a fost atacat de mai multe ori în ultimele săptămâni. Pe 12 iunie, 26 de civili au fost răniţi în urma unui atac cu rachetă al rebelilor houthi, iar coaliţia formată din Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite a anunţat atunci că va reacţiona în forţă la aceste atacuri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici