Regele Iordaniei consideră că preşedintele Siriei ar trebui să demisioneze

Regele Abdullah al Iordaniei consideră că preşedintele Siriei, Bashar al-Assad, ar trebui să demisioneze, pentru binele ţării sale.

373 afișări
Imaginea articolului Regele Iordaniei consideră că preşedintele Siriei ar trebui să demisioneze

Regele Iordaniei consideră că preşedintele Siriei ar trebui să demisioneze (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Dacă aş fi în situaţia lui, eu cred că aş demisiona", a declarat suveranul iordanian referindu-se la Bashar al-Assad.

"Aş demisiona şi m-aş asigura că oricine îmi urmează va fi în stare să schimbe situaţia existentă acum", subliniază regele iordanian pentru BBC.

Iordania a criticat dur acţiunile de reprimare din Siria vecină, iar regele Abdullah consideră că preşedintele sirian ar trebui să iniţieze un dialog politic înainte de a demisiona.

"Dacă Bashar vrea binele ţării sale, ar trebui să demisioneze, după ce va iniţia o nouă etapă în viaţa politică din Siria", subliniază suveranul iordanian.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici