Regina Angliei, zâmbitoare la Royal Windsor Horse Show, după absenţa de la deschiderea Parlamentului

Regina Marii Britanii a fost fotografiată zâmbind la Royal Windsor Horse Show, la câteva zile după ce a lipsit de la deschiderea oficială a Parlamentului, pentru prima dată în 59 de ani, scrie Sky News.

805 afișări
Imaginea articolului Regina Angliei, zâmbitoare la Royal Windsor Horse Show, după absenţa de la deschiderea Parlamentului

Sursa Foto -HM Queen Elizabeth II, Facebook

Regina a fost fotografiată zâmbind la Royal Windsor Horse Show, la câteva zile după ce a lipsit de la deschiderea oficială a Parlamentului din cauza unor probleme de mobilitate.

Regina Elisabeta a II-a purta ochelari de soare şi o bluză de tip cardigan de culoare marină. Ea a stat de vorbă cu mai multe persoane de la fereastra Range Rover-ului său, când a sosit.

Părând bine dispusă, Regina a intrat pe terenul unde are loc spectacol în timp ce spectatorii îşi ridicau telefoanele pentru a face fotografii.

Calul reginei, Balmoral Leia, a fost desemnat campion suprem la evenimentul desfăşurat în incinta Castelului Windsor, monarhul părând încântat ulterior când a primit o cupă de aur.

Ea a stat în arenă alături de fiul ei, Prinţul Edward, şi de contesa de Burma, Penny Knatchbull.

Excursia de la Windsor vine după ce marţi Regina a lipsit de la deschiderea Parlamentului, pentru prima dată în 59 de ani, iar prinţul Charles a ţinut discursul reginei.

O declaraţie a palatului a precizat că acest lucru a fost cauzat de „problemele sale episodice de mobilitate” şi că decizia a fost luată „în urma consultării cu medicii săi”.

Ea a fost fotografiată pentru prima dată mergând cu un baston în octombrie, în aceeaşi lună în care a petrecut o noapte în spital pentru „investigaţii preliminare”, iar în următoarele câteva luni a primit ordin de la medic să facă doar sarcini uşoare.

Ultima dată când Regina, în vârstă de 96 de ani, a fost văzută în public a fost la slujba de comemorare a Ducelui de Edinburgh, în martie.

Cu toate acestea, ea a fost fotografiată în timp ce acorda „audienţe virtuale”, iar luna trecută fotografii oficiale au arătat-o întâlnindu-se cu preşedintele Elveţiei la Castelul Windsor.

Regina şi-a sărbătorit ziua de naştere la Sandringham în aprilie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici