Regina Elisabeta a II-a, izolată de urgenţă de teama Coronavirusului. Unde a fost transportată suverana de 93 de ani

  • Regina Elisabeta a II-a, 93 de ani, a fost transportată la Castelul Windsor, reşedintă a familiei regale
  • Daca situaţia se va deteriora şi mai rău, ea si prinţul Philip vor merge la Sandringham
  • Regina şi-a anulat deja vizitele programate la Cheshire şi Camden
6588 afișări
Imaginea articolului Regina Elisabeta a II-a, izolată de urgenţă de teama Coronavirusului. Unde a fost transportată suverana de 93 de ani

Regina Elisabeta a II-a, izolată de urgenţă de teama Coronavirusului! Unde a fost transportată suverana de 93 de ani

Regina Martii Britanii, în vârstă de 93 de ani, şi prinţul Philip, 98 de ani, vor sta o perioadă izolaţi la Castelul Windsor, scrie Daily Mail. Decizia a fost luată aseară, în contextul dublării deceselor înregistrate în insulă din cauza COVID-19. Ieri, numărul morţilor din cauza coronavirusului a ajuns la 21.
 
Presa britanică scrie că regina şi prinţul consort au o stare de sănătate foarte bună. "Se află într-o stare bună, iar decizia mutării a fost una cu scop preventiv. O bună parte a staffului regal este destul de panicată de acest virus", scrie şi tabloidul The Sun.
 
Vineri, regina Elisabeta şi-a anulat mai multe vizite oficiale, între care cele de la Cheshire şi Camden.
 
Sursă foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici