Reguli noi la sosirea în Marea Britanie, începând cu 15 decembrie. Ce trebuie să ştie călătorii despre izolare şi testul COVID-19

  • Pasagerii care sosesc în Marea Britanie ies din izolare după şase zile dacă au un rezultat negativ la testul Covid-19
  • Testul este contra cost, iar preţul variază între 53 şi 135 euro
  • Marea Britanie, care a raportat ieri 15.450 de noi cazuri de coronavirus.
2908 afișări
Imaginea articolului Reguli noi la sosirea în Marea Britanie, începând cu 15 decembrie. Ce trebuie să ştie călătorii despre izolare şi testul COVID-19

FOTO: Profimedia

Pasagerii care sosesc dintr-o ţară care nu se află pe lista celor considerate sigure vor trebui să se autoizoleze. Însă, dacă îşi vor face contra cost un test după cinci zile de la sosire, iar rezultatul este negativ, vor putea ieşi din izolare. În mod normal, rezultatele testelor vin în 24-48 de ore, ceea ce înseamnă că pasagerii sosiţi în Anglia vor putea părăsi carantina după şase zile.

Noua regulă va intra în vigoare pe 15 decembrie. Preţul testelor variază între 73 şi 135 euro în funcţie de reţeaua medicală în care este făcut. Ministrul Transporturilor din Marea Britanie a declarat că măsura sprijină transportul internaţional, păstrând în acelaşi timp siguranţa publică.

Marea Britanie a raportat ieri 15.450 de noi cazuri de coronavirus.

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici