Republica Moldova, ameninţată cu "repetarea scenariului ucrainean". România e numită "cea mai înapoiată ţară din NATO"

  • Vicepreşedintele Comitetului pentru Afaceri Internaţionale din Consiliul Federaţiei Ruse ameninţă Chişinăul cu "repetarea scenariului ucrainean".
  • Senatorul Andrei Klimov a scris pe Telegram că Maia Sandu riscă să repete politica sinucigaşă a lui Zelenski, conform deschide.md
9374 afișări
Imaginea articolului Republica Moldova, ameninţată cu "repetarea scenariului ucrainean". România e numită "cea mai înapoiată ţară din NATO"

Rusia ameninţă din nou Republica Moldova cu ”repetarea scenariului ucrainean”. De data asta declaraţiile vin din partea senatorului rus Andrei Klimov ca reacţie la declaraţiile preşedintelui Maia Sandu cu privire la o eventuală renunţare la neutralitate şi apropiere de NATO. Potrivit lui, preşedintele Republicii Moldova riscă să repete ”politica sinucigaşă” a liderului ucrainean Volodimir Zelenski.

”Această doamnă are 50 de ani. Înseamnă că a trăit în URSS până la 20 de ani. Ar trebui să cunoască istoria noastră comună şi că nu ar trebui să încreadă Occidentului soarta poporului său. Acei membri NATO pro-americani care chiar acum au nevoie de mai multă carne de tun pentru a ”se război cu Rusia pe câmpul de luptă”. Populaţia ucraineană scade tot mai mult cu fiecare zi, datorită grijei lui Biden şi a europoizilor care îl slujesc. Iar economia sa, cândva cea mai înfloritoare din URSS, este în ruine, datorită conducătorilor săi din NATO. Chiar este Sandu atât de indiferentă faţă de moldoveni şi atât de dependentă de Washington, încât este gata să repete politica sinucigaşă a unor trădători naţionali din Ucraina vecină precum Poroşenko şi Zelenski?!” a scris Klimov pe canalul său de Telegram, potrivit deschide.md.

Senatorul rus s-a întrebat retoric dacă Maia Sandu vrea să facă din Republica Moldova o provincie a României, pe care a numit-o ”cea mai înapoiată ţară din NATO”.

La final, el a notat că ”problemele” Ucrainei au început după ”lovitura de stat” pro-occidentală din 2014, urmată de renunţarea la neutralitate şi de cursul de integrare în blocul militar ”anti-rus” NATO.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici