Republicanii americani vor să îşi reconstruiască partidul prin lansarea unui nou site Internet

Partidul Republican din Statele Unite a lansat marţi un nou site Internet pentru a cere membrilor săi să îşi exprime ideile în legătură cu viitorul său, după înfrângerea candidatului republican în alegerile prezidenţiale americane şi pierderea mai multor mandate în Congres.

16 afișări
Imaginea articolului Republicanii americani vor să îşi reconstruiască partidul prin lansarea unui nou site Internet

Republicanii americani vor să îşi reconstruiască partidul prin lansarea unui nou site Internet

"Suntem un partid de principii şi trebuie să ne regăsim vocea", a declarat preşedintele Comitetului naţional republican, Robert Duncan, într-un comunicat în care anunţă crearea acestui site denumit RepublicanForAReason.com.

"Trebuie să ascultăm ceea ce cred voluntarii, militanţii, aleşii şi membrii noştri despre Partidul Republican pentru a reconstrui, a reorienta şi a reînnoi legăturile noastre cu poporul american", scrie el.

Noul site va permite susţinătorilor partidului să "îşi exprime opinia în legătură cu direcţia luată de partid şi cu modul în care ne putem pregăti mai bine pe viitor", a adăugat el.

În afară de înfrângerea candidatului său John McCain în faţa democratului Barack Obama, ales preşedinte la 4 noiembrie, Partidul Republican a pierdut cel puţin şase posturi în Senat şi 20 în Camera Reprezentanţilor, conform unor rezultate parţiale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici