Republicanii din SUA îi cer lui Barack Obama să reacţioneze la intervenţia rusă în Ucraina

Opoziţia republicană din Statele Unite îi cere preşedintelui Barack Obama să îşi articuleze poziţia faţă de Rusia şi să transmită clar care vor fi "costurile" intervenţiei militare în Ucraina.

1124 afișări
Imaginea articolului Republicanii din SUA îi cer lui Barack Obama să reacţioneze la intervenţia rusă în Ucraina

Senatorul republican John McCain (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Senatorul republican John McCain a exprimat "profunda preocupare" în legătură cu intervenţia militară rusă în Crimeea, informează CNN.

"Preşedintele Obama a afirmat că Rusia va avea de suportat «costuri» dacă va interveni militar în Ucraina. Este esenţial ca preşedintele să spună exact care vor fi acele costuri şi să ia măsuri urgente pentru a le aplica", a cerut McCain.

"De fiecare dată când Statele Unite şi aliaţii refuză să reacţioneze, Putin va primi semnalul că poate fi din ce în ce mai agresiv şi mai ambiţios în intervenţia militară din Ucraina", a insistat McCain.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici