Republicanii lansează acuzaţii grave la adresa lui Joe Biden. Preşedintele SUA s-ar fi implicat activ în afaceri internaţionale alături de fiul său, Hunter Biden

Reprezentanţii republicani James Comer şi Jim Jordan au susţinut, într-o conferinţă de presă, joi, că preşedintele Biden a fost implicat activ în afaceri internaţionale alături de fiul său, Hunter Biden.

28014 afișări
Imaginea articolului Republicanii lansează acuzaţii grave la adresa lui Joe Biden. Preşedintele SUA s-ar fi implicat activ în afaceri internaţionale alături de fiul său, Hunter Biden

Reprezentantul James Comer, citând avertizori de integritate, susţine că Biden a încheiat afaceri cu persoane apropiate de Partidul Comunist Chinez.

Comer, citând avertizori, a afirmat că familia Biden „a înflorit şi a devenit milionară prin simplul fapt că a oferit acces familiei”.

"A fost Joe Biden implicat direct în afacerile lui Hunter Biden şi este compromis? Aceasta este investigaţia noastră", a spus Comer, confor Fox News.

Comer este viitorul preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Camerei, iar Jordan este de aşteptat să prezideze în curând Comitetul Judiciar.

Reprezentanţii au susţinut că Hunter Biden şi Joe Biden au participat la „risipă, fraudă şi abuz” în tranzacţii internaţionale.

Comitetul de Supraveghere şi-a pierdut o mare parte din credibilitatea în ultimii ani,  a adăugat Comer în cadrul conferinţei de presă.

Afacerile lui Hunter Biden

Hunter Biden a anunţat în decembrie 2020 că activităţile sale fiscale fac obiectul unei investigaţii federale. Hunter Biden a fost criticat frecvent de fostul preşedinte Donald Trump şi de aliaţii acestuia, care l-au acuzat că a profitat de conexiunile sale politice. Donald Trump şi susţinătorii săi au denunţat, fără dovezi, presupuse acte de corupţie asociate activităţilor pe care Hunter Biden le-a desfăşurat în Ucraina în perioada în care tatăl său, Joseph Biden, era vicepreşedinte al SUA. Joseph Biden a declarat atunci că acuzaţiile la adresa fiului său sunt utilizate pentru a-l viza pe el, în ceea ce consideră a fi un joc politic "incorect".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici