Reţea de proxenetism, anihilată de poliţiştii francezi. Liderul grupării infracţionale care exploata 80 de femei, un român

Un cetăţean român a fost arestat preventiv, iar altul este cercetat în stare de libertate pentru activităţi de proxenetism desfăşurate în Franţa, afirmă surse judiciare citate de Agenţia France-Presse şi de cotidianul Le Figaro.

3570 afișări
Imaginea articolului Reţea de proxenetism, anihilată de poliţiştii francezi. Liderul grupării infracţionale care exploata 80 de femei, un român

Reţea de proxenetism, anihilată de poliţiştii francezi. Liderul grupării infracţionale care exploata 80 de femei, un român

Şase persoane cu vârste cuprinse între 27 şi 60 de ani au fost reţinute în cadrul anchetei privind activităţi de proxenetism desfăşurate în zona oraşului Grenoble.

Dintre persoanele reţinute, un român în vârstă de 27 de ani, considerat liderul reţelei infracţionale, a fost plasat în arest preventiv, iar alţi trei complici - un român, un moldovean şi un francez - au fost plasaţi sub control judiciar.

În cursul percheziţiilor a fost confiscată suma de 9.120 de euro, trei autoturisme şi o motocicletă. Potrivit procurorilor, reţeaua de proxenetism exploata circa 80 de femei în zona Grenoble.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici