Reţeaua teroristă Stat Islamic revendică atentatul de la Bagdad, soldat cu cel puţin 47 de morţi

Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atentatul cu camion-cisternă comis duminică la Bagdad, soldat cu cel puţin 47 de morţi, informează BBC News online.

648 afișări
Imaginea articolului Reţeaua teroristă Stat Islamic revendică atentatul de la Bagdad, soldat cu cel puţin 47 de morţi

Reţeaua teroristă Stat Islamic revendică atentatul de la Bagdad, soldat cu cel puţin 47 de morţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

"O operaţiune mujahedină cu camion-capcană a avut loc la intrarea în oraşul Hilla", a transmis organizaţia teroristă sunnită.

Cel puţin 47 de oameni au murit într-un atentat cu camion-cisternă comis duminică la periferia oraşului irakian Hilla, situat la sud de Bagdad, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate.

Atacul a avut loc duminică la prânz, la un punct de control la care aşteptau zeci de vehicule.

Un camion-cisternă plin cu carburant a explodat.

Potrivit bilanţului preliminar, 47 de oameni au murit, iar câteva zeci au fost răniţi. Treizeci şi nouă dintre persoanele ucise sunt civili.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici