Reuters: Trei dintre persoanele ucise la Munchen erau de origine kosovară

Trei dintre cele nouă persoane ucise în atacul armat de la Munchen erau de origine kosovară, infomează presa de la Priştina, citată de site-ul agenţiei Reuters.

1432 afișări
Imaginea articolului Reuters: Trei dintre persoanele ucise la Munchen erau de origine kosovară

Reuters: Trei dintre persoanele ucise la Munchen erau de origine kosovară

"Cu adâncă trişteţe, vreau să vă informez că fiul meu, Dijamant Zabregja, în vârstă de 21 de ani, a fost omorât în atacul de la Munchen", a declarat Naim Zabergja, un cetăţean kosovar.

O altă persoană ucisă în atentat ar fi Armela S., tot din Kosovo. De asemenea, există informaţii că mai există o victimă de origine kosovară, Sabina S.

Atacul armat de la Munchen a fost comis de un adolescent german de origine iraniană, care a omorât nouă persoane şi a rănit alte 20, după care s-a sinucis.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici