Rezultate oficiale alegeri SUA: Statul american Pennsylvania confirmă victoria lui Joe Biden în scrutinul prezidenţial

  • Victoria lui Joseph Biden în statul Pennsylvania a fost confirmată oficial
  • Joseph Biden a obţinut cu peste 80.000 de voturi în plus faţă de Donald Trump
  • Donald Trump nu şi-a recunoscut încă înfrângerea, dar a permis tranziţia puterii
2206 afișări
Imaginea articolului Rezultate oficiale alegeri SUA: Statul american Pennsylvania confirmă victoria lui Joe Biden în scrutinul prezidenţial

Rezultate oficiale alegeri SUA: Statul american Pennsylvania confirmă victoria lui Joe Biden în scrutinul prezidenţial

Autorităţile electorale din statul Pennsylvania au validat, marţi, victoria lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial, informează site-ul de ştiri Axios.com.

În total, în statul Pennsylvania au fost peste şapte milioane de buletine de vot, iar Joseph Biden a câştigat la o diferenţă de peste 80.000 de voturi faţă de preşedintele în funcţie, Donald Trump.

"Vom continua să combatem fraudele electorale în întreaga ţară, prin eforturile de numărare a tuturor voturilor exprimate legal. Americanii trebuie să fie siguri că rezultatele finale vor fi corecte şi legitime", a reacţionat Jenna Ellis, unul dintre avocaţii echipei de campanie a lui Donald Trump.

Preşedintele în funcţie al SUA, Donald Trump, nu a recunoscut încă victoria lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial din 3 noiembrie. Echipa lui Donald Trump contestă rezultatele în state decisive. Totuşi, Donald Trump a permis tranziţia puterii, astfel că preşedintele-ales, Joseph Biden, va avea acces la fonduri federale şi la rapoartele serviciilor de informaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
politică

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici