Roman Abramovici participă la negocierile de pace de la Istanbul

  • Patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, a fost văzut marţi participând la discuţiile de pace dintre Ucraina şi Rusia, care au loc la Istanbul.
  • Fotografia în care apare miliardarul rus vine în contextul în care s-a spus că acesta ar fi fost otrăvit.
2093 afișări
Imaginea articolului Roman Abramovici participă la negocierile de pace de la Istanbul

Roman Abramovici participă la negocierile de pace de la Istanbul

Miliardarul Roman Abramovici, care este unul dintre oligarhii ruşi sancţionaţi de Occident din cauza invaziei Moscovei în Ucraina, a fost văzut marţi dimineaţă la Istanbul alături de delegaţii din ambele ţări, au declarat trei surse, potrivit Sky News.

Kremlinul a declarat anterior că Abramovici a jucat un rol important în discuţiile de pace, dar că procesul se află acum în mâinile echipelor de negociere ale celor două părţi.

Participarea sa la negocierile de pace de la Istanbul vine după ce sursele citate în raportul WSJ au afirmat că Abramovici şi negociatorii ucraineni au suferit o presupusă otrăvire la începutul acestei luni.

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a deschis negocierile dintre Rusia şi Ucraina marţi, în jurul orei 10.00 (ora României), şi spune că se bazează mult pe aceste discuţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici