Român arestat la Roma pentru că a încercat să violeze o italiancă

Un român în vârstă de 19 ani a fost arestat la periferia Romei după ce a fost surprins în timp ce încerca să o violeze pe o tânără italiancă, relatează La Repubblica în ediţia online de vineri.

20 afișări
Imaginea articolului Român arestat la Roma pentru că a încercat să violeze o italiancă

Român arestat la Roma pentru că a încercat să violeze o italiancă (Imagine: Mediafax.ro)

Incidentul a avut loc în suburbia română Albano Laziale, în apropiere de Roma. Românul a fost surprins de o patrulă de poliţie în timp ce acosta o tânără de 21 de ani pe care încerca să o violeze.

Tânăra italiancă a fost condusă la secţia de poliţie, ea confirmând că românul a încercat să o violeze.

Poliţia cercetează cazul, nefiind exclusă posibilitatea ca românul să o cunoască pe presupusa victimă.

O polemică de amploare a izbucnit în Italia după ce şase români au fost arestaţi recent pentru violarea unei italience în suburbia romană Guidonia.

De asemenea, doi români au fost surprinşi zilele trecute în timp ce încercau să violeze o italiancă în oraşul Neapole (sudul Italiei).

Citeşte şi

Plângere împotriva senatorului italian care consideră că "specializarea românilor este violul"

Senator italian: Românii, "specializaţi în violuri", nu merită să rămână în Europa

Doi români, deţinuţi ilegal în Italia după un viol, primesc 45.000 de euro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici