Român arestat pentru că hărţuia femei la metroul londonez

Un român de 32 de ani, Ion Recheşan, a fost condamnat la un an şi şapte luni de închisoare pentru că hărţuia femeile care aşteptau metroul în subteran, în zona metropolitană londoneză, informează Harrow Observer.

144 afișări
Imaginea articolului Român arestat pentru că hărţuia femei la metroul londonez

Român arestat pentru că hărţuia femei la metroul londonez

Românul a atacat patru femei care aşteptau metroul, pe traseele Metropolitan şi Jubilee.

El a acostat şi un grup de eleve într-o staţie de metrou, anul trecut, numindu-le "prostituate", adresându-le insulte, scuipându-le şi ameninţându-le că le va înjunghia.

Potrivit sursei citate, o altă victimă susţine că Recheşan a alergat-o într-o staţie de metrou, până când femeia a intrat în vagon şi uşile s-au închis.

Românul a hărţuit, prima oară, o femeie în staţia Northwick Park, aproape de zona în care locuia, pe 11 noiembrie anul trecut. El s-a strecurat prin spatele ei, a luat-o de gât şi a sărutat-o cu forţa.

Următorul atac a avut loc la staţia Wembley Park, când bărbatul a alergat o femeie pe care vroia să o pipăie. În aceeaşi zi, el i-a oferit 100 de dolari unei tinere pentru servicii sexuale, după ce a numit-o "prostituată chineză".

Românul a fost arestat şi numele său a fost adăugat pe lista agresorilor sexuali, după ce o probă ADN luată de la prima victimă i-a ajutat pe anchetatori să facă legătura cu celelalte atacuri.

Judecătoarea Deborah Taylor i-a spus românului că imaginile surprinse de camerele de la metrou arată că acesta părea să se amuze, pentru că râdea şi zâmbea.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici