Românii, despre VICTORIA lui Doland Trump: A demonstrat că poate construi un imperiu - VIDEO

Opiniile românilor sunt împărţite după rezultatul alegerilor din Statele Unite. Unii conaţionali cred că Trump a demonstrat că poate conduce, având în vedere afacerile de succes pe care le-a avut, în timp ce alţii cred că noul preşedinte ar putea duce o politică dură cu efecte negative în România.

2086 afișări
Imaginea articolului Românii, despre VICTORIA lui Doland Trump: A demonstrat că poate construi un imperiu - VIDEO

Românii, despre VICTORIA lui Doland Trump: A demonstrat că poate construi un imperiu

Andrei M: Donald Trump este un politician şi un om de afaceri potent, care a demonstrat că poate ridica un imperiu, în vreme ce Hillary Clinton nu a avut realizări mari şi nici discursuri convingătoare.

Marcela Iancu: E foarte rău, pentru că are tendinţe extremiste. După 8 ani de democraţie şi echilibru, pentru ca Obama e afroamerican, acum, Trump s-ar putea sa aibă o politică foarte dură. Ne va influenţa şi pe noi şi toată lumea, pentru că ei deţin toate armele iar el va fi de acum la butoane, cum se zice.

Florin Popa: Sunt de acord să fie totuşi un bărbat preşedinte.

T. Bălăcescu: A ieşit prost şi ca atât. Americanii au ales răul cel mai mare. Poate va trebui să ne facem noi propria apărare.

Candidatul republican, Donald Trump, a câştigat scrutinul prezidenţial din Statele Unite, depăşind pragul de 270 de electori federali, conform proiecţiilor realizate de agenţia de ştiri Associated Press.

După anunţarea proiecţiilor din statul Wisconsin, Donald Trump are cel puţin 274 de voturi ale electorilor federali, devenind astfel al 45-lea preşedinte al Statelor Unite.

Trump a confirmat că a primit un telefon din parte candidatului democrat, Hillary Clinton, care l-a felicitat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici