Ruby a acuzat dur presa şi justiţia şi a cerut să fie audiată în procesul lui Berlusconi

Tânăra marocană Karima El Mahroug, alias Ruby, aflată în centrul procesului pentru relaţii sexuale contracost cu o minoră şi abuz de putere al fostului premier italian Silvio Berlusconi, a criticat joi presa şi justiţia, acuzându-le că au "instrumentat-o", şi a cerut să fie audiată.

381 afișări
Imaginea articolului Ruby a acuzat dur presa şi justiţia şi a cerut să fie audiată în procesul lui Berlusconi

Ruby a acuzat dur presa şi justiţia şi a cerut să fie audiată în procesul lui Berlusconi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dacă acesta este Palatul de Justiţie, vreau se facă într-adevăr dreptate", a declarat ea presei, pe treptele clădirii, ţinând în mână o pancartă pe care se putea citi "Vreau să mă apăr de minciuni şi prejudecăţi".

"Greşeala este a presei care, pentru a-l lovi pe Silvio Berlusconi, mi-a făcut rău. Vorbesc despre acei jurnalişti care m-au agresat prin publicarea conversaţiilor telefonice care mă priveau. Este vorba despre aceleaşi persoane care, manipulând adevărul, m-au transformat în ceea ce nu sunt, şi anume o prostituată", a declarat ea, citind rapid o declaraţie pregătită dinainte.

"Sufăr şi din cauza magistraţilor care, motivaţi de intenţii ce nu corespund valorilor justiţiei, mi-au atribuit calificativul de prostituată, chiar dacă am negat tot timpul întreţinerea de raporturi sexuale contracost, mai ales cu Silvio Berlusconi", a continuat tânăra în vârstă de 20 de ani, cu părul legat şi purtând cercei cu perle.

"La (vârsta de) 17 ani nici nu ştiam nici măcar cine sunt miniştrii, nu citeam ziarele, dar ştiam într-adevăr cine este Silvio Berlusconi. În prezent am înţeles că se poartă un război împotriva sa, care nu mă priveşte, dar în care sunt implicată şi care îmi face rău. Nu vreau să fiu victima acestei situaţii, nu este drept", a continuat ea.

Tânăra a cerut, astfel, "să fie audiată de judecătorii din Milano, pentru a spune adevărul şi a împiedica pe oricine să mă jignească pentru ceea ce nu am făcut". "Vreau ca fiica mea (născută în decembrie 2011) să fie mândră de mama ei", a conchis ea suspinând.

Ruby a fost citată în decembrie la Tribunalul din Milano, dar şi-a motivat lipsa prin intermediul avocaţilor, spunând că se află în Mexic. După mai multe amânări ale unor audieri, ea s-a prezentat în cele din urmă la 14 ianuarie, însă nu a depus mărturie, după încheierea unui acord între parchet şi avocaţii săi, stabilind că audierea sa nu este necesară şi că tribunalul se poate sprijini pe procesele-verbale şi declaraţiile date anchetatorilor.

Berlusconi este judecat începând din aprilie 2011 la Milano pentru relaţii sexuale contracost cu o minoră şi abuz de putere. El este acuzat că ar fi plătit zeci de prestaţii sexuale ale lui Ruby şi că ar fi eliberat-o exercitând presiuni asupra poliţiei, care a arestat-o pentru un furt în mai 2010.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici