Ruby a început să se vadă cu Berlusconi de la vârsta de 16 ani. Ce dezvăluiri i-a făcut tânăra unui prieten

Adolescenta suspectată că a întreţinut relaţii sexuale cu Silvio Berlusconi i-a spus unui prieten că a început să se vadă cu el imediat ce a împlinit 16 ani şi că i-a cerut cinci milioane de euro să nu vorbească, potrivit unor interceptări apărute luni.

899 afișări
Imaginea articolului Ruby a început să se vadă cu Berlusconi de la vârsta de 16 ani. Ce dezvăluiri i-a făcut tânăra unui prieten

Silvio Berlusconi şi Ruby (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul premier italian este judecat la Milano pentru relaţii sexuale cu Karima "Ruby" El Mahroug şi abuz de putere, însă amândoi neagă că ar fi făcut sex. "Îl ştiu pe Silvio, iar acum apare (informaţia) că sunt iubita lui Silvio. Este nebun după mine. Îl văd de un an. (Informaţia) a apărut în toate ziarele. Mi-a spus să pretind că sunt nebună", i-a spus tânăra marocancă, în prezent în vârstă de 19 ani, unui prieten, în cursul unei conversaţii telefonice, relatează The Independent în ediţia online.

Această conversaţie va fi utilizată de procurori ca probă în legătură cu acuzaţia de întreţinere de relaţii sexuale ilegale, pe care Berlusconi şi echipa sa erau pregătiţi să le muşamalizeze. Se pare că cel puţin 13 întâlniri de natură sexuală ar fi avut loc, în timpul sau după cunoscutele petreceri "bunga-bunga", în vila sa din Arcore de la periferia Milanului, în 2010.

"M-a sunat ieri şi mi-a spus «îţi voi da câţi bani vrei, te voi plăti, te voi acoperi în aur, dar cel mai important lucru este să ascunzi totul şi să nu spui nimănui nimic", este tânăra marocancă auzită spunând în aceste înregistrări, publicate luni pe site-ul cotidianului La Republica. Într-o altă conversaţie, El Mahroug dezvăluie că i-a cerut miliardarului cinci milioane de euro pentru a păstra tăcerea.

Berlusconi a negat toate acuzaţiile. El a criticat frecvent tribunalele, acuzându-i pe magistraţii implicaţi în investigaţii ca acţionează din ură politică faţă de el. Conform unor extrase bancare, de la începerea procesului "Rubygate" şi până în prezent, magnatul media a plătit în total 127.000 de euro unui număr de trei martore. El a negat că încearcă să le "cumpere", subliniind că sumele reprezintă un act de generozitate faţă de aceste femei, ale căror reputaţii au "fost ruinate de către procurori".

Pentru acuzaţiile de natură sexuală, Berlusconi riscă trei ani de închisoare, în timp ce pentru acuzaţiile de de corupţie acesta riscă 12 ani de închisoare. Însă, conform regulamentelor italiene, deoarece fostul premier este în vârstă de 75 de ani, el nu va fi încarcerat în cazul în care va fi găsit vinovat. Potrivit unor analişti, procesul "Rubygate" reprezintă pentru magistraţi cea mai bună şansă de a obţine o condamnare definitivă împotriva lui Berlusconi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici