Rudolph Giuliani îl apără pe Donald Trump şi avertizează cu dezvăluiri despre afacerile familiei Biden în România

Rudolph Giuliani, avocatul personal al preşedintelui SUA Donald Trump, l-a apărat pe liderul de la Casa Albă într-un interviu acordat postului Fox News, criticând atitudinea presei şi avertizând cu dezvăluiri despre afacerile familiei lui Joseph Biden în România.

6417 afișări
Imaginea articolului Rudolph Giuliani îl apără pe Donald Trump şi avertizează cu dezvăluiri despre afacerile familiei Biden în România

Giuliani îl apără pe Trump şi avertizează cu dezvăluiri despre afacerile familiei Biden în România

"Presa de la Washington a acoperit aceste lucruri în ultimii trei ani. Încerc să investighez un scandal de corupţie masiv din perioada Administraţiei Barack Obama", a declarat Rudy Giuliani într-un interviu acordat postului tv Fox News.

"Hunter Biden spune: «Nu am făcut nimic rău». Stop, stop, nicio investigaţie. Nimic. Toate aceste lucruri ar fi trebuit să înceteze când preşedintele Donald Trump a spus că nu a făcut nimic rău", a adăugat Giuliani, criticând atitudinea presei americane faţă de preşedintele SUA. "De ce există acest tratament diferenţiat faţă de republicani?", a continuat Giuliani, denunţând ancheta "falsă" a Camerei Reprezentanţilor şi faptul că presa ar fi subordonată intereselor Partidului Democrat.

"Presa nu relatează aceste lucruri. Dar eu am toate informaţiile. Sunt numeroase lucruri care vor apărea. Nu am trecut încă la România. Să vedeţi când vom ajunge la România (...)", a subliniat Giuliani, numindu-l "escroc" pe Hunter Biden, fiul fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din 2020.

 

Camera Reprezentanţilor din SUA a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor i-a trimis citaţii secretarului de Stat Mike Pompeo prin care îi solicită să ofere toate documentele referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina.

 

Taguri:
sua,
politică,
românia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici