Rusia denunţă caricaturile despre prăbuşirea unui avion rus în M area Neagră,publicate de Charlie Hebdo

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konaskenkov, a descris drepte "excremente" caricaturile privind prăbuşirea unui avion rus în Marea Neagră, publicate de revista satirică franceză Charlie Hebdo, notează The Associated Press.

1678 afișări
Imaginea articolului Rusia denunţă caricaturile despre prăbuşirea unui avion rus în M area Neagră,publicate de Charlie Hebdo

Rusia denunţă caricaturile despre prăbuşirea unui avion rus în M.Neagră,publicate de Charlie Hebdo

"Este de-a dreptul umilitor pentru o persoană normală să acorde atenţie acestei mizerii prost realizate", a adăugat oficialul rus.

Una dintre caricaturi prezintă un artist din avionul în cădere care ţipă: "aaaaaaa". Caricatura este însoţită de mesajul: "Repertoriul Corului Armatei Roşii se extinde".

Într-o altă caricatură este din nou prezentat un avion în cădere, de această dată având mesajul: "Vestea proastă este că Putin nu se afla la bord".

Un avion militar rus de tip Tupolev Tu-154 s-a prăbuşit duminică dimineaţă în Marea Neagră. Avionul decolase de la Soci şi a dispărut de pe ecranele radarelor după circa 20 de minute. Avionul făcuse escală la Soci pentru realimentare, după decolarea iniţială de pe Aerodromul Şkalovski, situat în apropiere de Moscova, în drumul spre Latakia (Siria). La bord erau 92 de persoane, dintre care 83 de pasageri, în principal membri ai Orchestrei militare Aleksandrov, care urma să concerteze de sărbători în baza militară rusă Hmeymim (Siria), şi jurnalişti. Nu există supravieţuitori.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici