Rusia îşi va întări graniţa de vest. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului explică mişcarea

  • Rusia îşi va întări graniţa de vest pentru a descuraja orice atac
  • Purtătorul de cuvânt al Kremlinului susţine că această mişcare este necesară după ultimele evenimente
  • Forţele ucrainene au bombardat un depozit petrolier din Belgorod, Federaţia Rusă
37399 afișări
Imaginea articolului Rusia îşi va întări graniţa de vest. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului explică mişcarea

Sursa foto: MediafaxFoto

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat vineri că preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat armatei să întărească graniţele de vest ale ţării, astfel încât nimeni să nu se gândească vreodată să lanseze un atac.

Peskov a declarat pentru un post de televiziune din Belarus că naţiunile neprietene îşi întăresc potenţialul militar în apropierea graniţelor de vest ale Rusiei. Ministrul Apărării, Serghei Şoigu, lucrează la un plan avansat de securitate.

„Întărirea graniţei de vest se va face într-un mod care să ne asigure securitatea şi să atingem nivelul necesar de paritate, astfel încât să nu îndrăznească nimeni să ne atace”, conchide Peskov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici